Uitbetalen

Wanneer je geldprijzen hebt gewonnen bij het gokken op de Hotshot gokkast dan wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk uitbetaald hebben. Je kunt om uitbetaling vragen als je voor minimaal 10 euro aan gewonnen credits op je account hebt staan. Heb je minder dan 10 euro op je account staan dan kun je dit bewaren om later weer verder mee te gaan spelen op de Hotshot gokkast. Om gewonnen prijzen op de Hotshot gokkast uit te laten betalen klik je eenvoudig in het menu op de button Uitbetalen.

Wanneer je dit hebt gedaan krijg je een scherm waarin je je gegevens zoals je naam, woonplaats, e-mailadres en bank of girorekening in moet vullen. Met deze gegevens wordt uiterst zorgvuldig omgegaan door het casino. Gewonnen prijzen worden altijd op de volgende werkdag voor 12 uur overgemaakt en daarom zul je dus zeer snel je gewonnen geld op je bankrekening terug zien. Als je regelmatig speelt op de Hotshot gokkast dan kun je er ook voor kiezen om je speeltegoed te bewaren.

Mochten er nog dingen onduidelijk zijn dan kun je veel vragen terug vinden onder het hoofdstukje Veelgestelde vragen of je kunt contact opnemen met de klantenservice door middel van het email formulier die je onder het hoofdstukje Feedback kunt vinden.