Storten

Je kunt de Hotshot gokkast gratis gokken en voor echt geld. Als je gratis wilt gokken op de Hotshot gokkast kun je dit aangeven in het menu wat je ziet als je de gokkast hebt geopend. Je krijgt dan een aantal oefen credits en daarmee kun je kijken of je de gokkast eventueel met echt geld zou willen spelen. Natuurlijk is het veel spannender om met echt geld te gaan gokken omdat je dan ook in het echt de prijzen kunt winnen. Als je met echt geld gaat gokken dan moet je er zeker van kunnen zijn dat je op een veilige en betrouwbare manier geld kunt storten op je account.

Wanneer je hebt besloten om met echt geld te gaan gokken op de Hotshot gokkast dan kun je dit aangeven in het menu. Daarna kun je speeltegoed kopen. Je kunt dit doen door middel van Paysafe card, Play & pay, je telefoon en met iDeal. Voor alle transacties die in Nederland via internet gaan is de meest gebruikte en veiligste methode het betalen met iDeal. Je kunt gebruik maken van iDeal als je een bankrekening hebt bij een van de grotere banken in Nederland. Bijvoorbeeld de Rabo bank, ABNAmro bank, ING, Friesland bank, Triodos en SNS bank. Het betalen met iDeal is erg eenvoudig en werkt via je eigen internet bankier programma. Als je betaald met iDeal of paysafe dan worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Het is ook mogelijk om speeltegoed te kopen met je telefoon als wilt gokken op de Hotshot gokkast. Je kunt daarvoor bellen naar twee verschillende nummers. Als je naar 0909-1999 belt en je toetst de 6 cijferige toegangscode in die je in je beeld ziet verschijnen, dan krijg je na het verbreken van de verbinding voor 1,30 speeltegoed. Als je naar het nummer 0909-1888 belt dan krijg je iedere 30 seconden voor 40 eurocent speeltegoed. Hierbij is de maximum speelduur ongeveer 12 minuten en 30 seconden en dan heb je ongeveer 10 euro aan speeltegoed gehad.