Spelregels

De gokkast Hotshot is een zeer populaire en geliefde gokkast. Dit is niet voor niets want de Hotshot gokkast ziet er erg mooi uit en is niet moeilijk om op te gokken. Bovendien is er in het bovenspel van de Hotshot gokkast een bijzondere optie in de vorm van een bonusspel. Dit is een soort schietspel waarbij je 1 of meerdere schoten op de prijsladder krijgt. Hiermee maak je weer kans op het winnen van extra prijzen.

Als je de Hotshot gokkast gaat spelen dan zie je aan de rechterkant van de gokkast een menu waarin je kunt aangeven wat je wilt. Je kunt de Hotshot gokkast spelen voor echt geld en voor fun. Klik je op de button Voor echt geld dan kun je speeltegoed kopen. Klik je op de button Voor fun dan krijg je een aantal speel credits om te gaan oefenen. Met de button Login kun je naar je account en wil je je gewonnen geld uit laten betalen dan kan dat met de Uitbetalen button. Als je je gewonnen geld uit wilt laten betalen moet je voor minimaal 10 euro aan credits op je account hebben. Links onder op de gokkast zie je nog een paar mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. Je kunt aangeven of je in Nederland of Belgiƫ woont met de button met de vlag erop. Onder de info knop vind je alle informatie over hoe je de Hotshot gokkast moet spelen en op de button ernaast kun je klikken om met of zonder geluid te gaan gokken. Bij de Hotshot gokkast kun je ook nog gebruik maken van de autoplay knop. Je hoeft dan niet steeds zelf te klikken om het spel te spelen.

De Hotshot gokkast heeft een basisspel en een topspel. Je start automatisch in het basisspel. Je speelt daar met inzet van 1 credit op 1 winlijn met uitzondering van de Kroon symbolen. Deze tellen kris-kras. Als je een prijs hebt gewonnen kun je er voor kiezen om deze te verdubbelen met de gamble functie. Wanneer je vier of meer punten hebt op 1 of meer van de vier bankmeters dan kun je het topspel spelen. Je kunt dan inzetten met 5, 10 of 20 credits. Hoe hoger je inzet des te hoger de uitkering op een winnende combinatie. De gewonnen credits bij het topspel worden evenredig naar de inzet over de meters verdeeld. Wanneer er op een meter meer dan 200 punten staan worden deze automatisch naar de credit meter verplaatst. Heel aantrekkelijk is de schietfunctie in het topspel. Afhankelijk van je inzet en de kris-kras combinatie van de Hotshot symbolen kun je tot drie keer schieten met je startknop op prijzen. Op de gokkast zelf kun je precies zien met welke combinaties je prijzen kunt winnen.